Visspecialist Struik

Nieuws

Visspecialist Struik is al tien jaar een topper

WERKENDAM – Het is de komende weken feest bij Visspecialist Struik. Het familiebedrijf bestaat namelijk tien jaar en dat wordt gevierd met knipbonnen met smakelijke aanbiedingen.

Verder lezen

Jelmer van 16 haalt een de maximale score voor het schoonmaken van haring!

WERKENDAM –  Jelmer is nog maar zestien en ging met de maximale score naar huis. Haring is helemaal zijn ding!” Hij haalde maar liefst een 10! Beter kan niet! Wilt u ook een schoongemaakte haring van hem proeven? Kom dan op zaterdag van 9:00 tot 14:00 naar de standplaats bij supermarkt Hoogvliet in Boven-Hardinxveld.

‘Onze haring is ambachtelijk schoongemaakt’

WERKENDAM – Tijdens de Visspiratiedagen die eind maart in Leusden zijn gehouden heeft Visspecialist Struik behoorlijk van zich doen spreken. Bij de door de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten keuring haring snijden behaalde niet alleen vader Daan een prima score, ook zijn twee zonen, schoondochter en twee medewerkers kregen van de jury een hoge waardering.

Verder lezen

Visspecialist Struik topper bij AD-test

WERKENDAM, 15 juli ’10 – Jaarlijks, tussen 8 en 19 juni, zien veel vishandelaren met spanning uit naar de keurmeesters van het Algemeen Dagblad. Spanning, maar ook een beetjes zenuwachtig, want je weet maar nooit. Ze komen onaangekondigd en voor de visman onbekend in de winkel en kopen vier Hollandse Nieuwe. Dat bezoek gebeurd elk jaar bij in totaal 105 adressen, verspreid over heel Nederland.

Verder lezen